Drage ljubiteljice i ljubitelji pisane i slikovne riječi, i svi vi koji ćete to tek postati!

Širiti ljubav, stvarati i voljeti, biti sretna i imati snove moja je misija. To put je koji slijedim i cilj kojem stremim. Svi to zaslužujemo i nitko ne bi smio živjeti s mišlju da je sreća za neke druge, ili sa uvjerenjem da su mu želje i snovi preveliki. Ljubav je svemoćna: strpljiva i nježna, zaštitnička i ohrabrujuća, bez zavisti i ljubomore... Ljubav je vjera i nada - zato živimo ljubav! Dobro mi došli!

Poetsko-glazbena večer u Ivanić Gradu 2007.

Proljetni sjaj i toplina nas dozivaju, bude, inspiriraju i nude gozbu nebesku; obilje svjetlosti, novog života, blagoslov kiša...
I zašto, baš u to vrijeme, ne posjetiti gostoljubivi Grad smješten uz rijeku Lonju u Moslavini, udaljen od Zagreba samo 38 km, kojem su minula stoljeća ostavila bogato povijesno-kulturno naslijeđe?
Da ne bi žalili ili se danas-sutra pitali: zašto nismo!?, članovi Udruge umjetnika „Spark" Velika Gorica, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Ivanić Grada, 1. ožujka 2007. ondašnjim se kulturnjacima predstavljaju svojim umjetničkim stvaralaštvom: slikama, poezijom i glazbom.
Poetsko-glazbena večer i izložba slika upriličena je u Domu kulture, a uz ljubazne i gostoljubive domaćine, sudionici susreta će ju zasigurno dugo pamtiti.


U glazbenom dijelu programa nastupili su kantautori Udruge Zvonko Knežević i Neven Dužević sa svojim pjesmama i s uglazbljenim stihovima "Sparkovaca" i klasika hrvatske poezije. Poeziju su kazivali autori, a priredbu je vodila Mirjana Marković.
Sudionici poetskog dijela bili su:
Gordana Gerhardinger Šipek, Dražen Jančić, Zdenka Mlinar, Željka Cvetković, Zorica Krznar Blagec, Mirjana Marković, Đurđa Parać, Veronika Prvonožec, Ivica Smolec, Sonja Smolec, Marina Ugrin, Stjepan Vitez i Jasna Vuga.


Za slikarski dio priče zaslužni su:
Marija Balen, Jasenka Borovina Kiki, Željka Cvetković, Barica Kosić, Oto Kraml, Nataša Martinović, Danka Molnar, Milan Nadinić, Đurđa Parać, Liba Peršinović, Verica Prvonožec, Drago Trumbetaš i Nevenka Vlašić.
„Za sve radosti ja vas imam" pjesma je koju sam kazivala u lijepom nam i jedinom Ivanić Gradu, pa ju s radošću poklanjam i svojim blogovcima. (pogledati rubriku Poezija)

svibnja 2014.